D7 ABC län

0

Aktuellt 

MC-säsongen går mot sitt slut och vinteraktiviteterna börjar att ta vid.

I slutet av november träffades D7's turledare på en heldags Turledarkonferens i centrala Stockholm för att diskutera erfarenheter och hur vi får fler aktiva turledare inför och bortom säsongen 2020. Vi blev 24 personer, många bra idéer diskuterades och vi var eniga om att det blev en lyckad konferens. Arbetsgruppen skall nu sammanställa slutsatserna och därefter får vi börja arbeta utifrån de olika slutsatserna och förslagen.

Samtidigt startar nu vinterns olika aktiviteter, nu närmast med hjulbord. Se aktivivitet. OBS anmälan senast 9 december. I takt med att fler aktiviteter blir klara kommer vi att lägga upp mer information om dessa.

2020 års turer är inte planerade ännu och en planeringskväll för dessa datum kommer så småningom. Som vanligt siktar vi dock på helgturer, onsdagsturer heldag samt tisdagkvällar kl. 18:00, jämna veckor frän OKQ8 i Upplands Väsby och udda veckor från Shell i Alby.

Vi har tillsvidare ingen ny information om när nya hemsidan är klar för lansering. Vi återkommer när vi vet mer.

Trevlig höst!

Körningar

Kvällskörning varje tisdag under säsongen. Jämna veckor kör vi norrut och udda veckor söderut (läs mer om tisdagskörningar här!)

Onsdagsgruppen kör heldagsturer för daglediga och på helgerna körs det oftast minst en tur (och har vi riktig tur kan det till och med bli flera turer samma dag... :)).

Turledar-akademin

I slutet av november 2019 träffades D7's turledare på en heldags Turledarkonferens i centrala Stockholm för att diskutera erfarenheter och hur vi får fler aktiva turledare inför och bortom säsongen 2020. Vi blev 24 personer, många bra idéer diskuterades och vi var eniga om att det blev en lyckad konferens. Arbetsgruppen skall nu sammanställa slutsatserna och därefter får vi börja arbeta utifrån de olika slutsatserna och förslagen.

Tycker du det låter kul och vill anmäla intresse för en kommande Turledarakademi, skicka ett mail till d7@bmwklubben.se

AKTIVITETER 2019

Vill du få en överblick över den preliminära kalendern finns den i vår tryckta folder för Region Öst. Den fanns på mässan och den kommer att finnas hos Motorradcenter i Upplands Väsby samt hos MC Varuhuset.

Du kan även klicka hem foldern här! Den är i två delar:

Del 1: aktiviteter_ost_2019_del_1_av_2.png

Del 2:aktiviteter_ost_2019_del_2_av_2.png

Det finns självklart alltid utrymme för att klämma in fler roliga medlemsaktiviteter.

Alla som har en idé är välkomna att höra av sig till d7@bmwklubben.se så hjälper vi till att lägga upp på hemsidan, hyra lokal, skicka mail eller vad som behövs för att hjälpa dig att genomföra just Din önskeaktivitet!

 

Vissa av aktiviteterna kräver föranmälan. Läs mer om varje aktivitet i kolumnen till höger.

Ta gärna för vana att hålla koll på Hemsidan efter uppdateringar :)

VÅRT DISTRIKT OMFATTAR Stockholm, Nynäshamn, Södertälje, Uppsala och Norrtälje med omnejd. Vi som är distriktsombud lyssnar på er och leder in verksamheten efter era önskemål.

Under högsäsong lägger vi tyngdpunkten på: touring, grus, bana och säkerhet. Under lågsäsong ordnar vi träffar för utbildning och gemenskap.

Månadsmejl om vad som händer skickas till alla medlemmar i distriktet som har en e-postadress registrerad i medlemsregistret.

Har du idéer, förslag på aktiviteter eller vill du hjälpa till mer aktivt som funktionär i klubben? Skicka ett mail till d7@bmwklubben.se så kontaktar vi dig!

VI SOM JOBBAR FÖR D7 ÄR:

DO: Susanne Bessman, Jonas Florinus, Magnus Eklind

mcQ: Lisa Ryrholm

RO: Magne Hansen (kontakt med region och styrelse)

Enklast når du oss via mail genom att skicka till d7@bmwklubben.se

Artiklar

21 dec

Jul och nyårshälsning

11 jun

Efter fyra år i styrelsen varav två år som ordförande valde Niclas Elneus att avgå som ordförande i BMW MC-klubben Sverige och till ny ordförande valdes Andreas Wennborg från Stockholm. 

Nya styrelsen består av; 

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

14 okt

 

Rundan genomfördes enl bilden ovan

Återkommer med mer text och bilder efterhand

 

 

28 sep

Det bubblar av aktivitet runtom i landet just nu i klubben. Såg ett inlägg på Facebook från Lasse Eklöf som tar många fina foton på våra aktiviteter och med Andreas o Thomas som turledare o sweeper denna gång.

9 sep

Så blev det efter 4-5 dagars vila och dagsturer utefter Moroccos Atlantkust dags att rikta in styret mot Merzouga. Planen var att det skulle ta 5 dagar och jag hade via Booking letat upp lämpliga ställen för övernattning. Jag kände mig laddad och hojen lastad och klar.

5 sep

I några delar skriver jag om en 3 veckors hoj runda

21 aug

Nu kör planeringen igång inför Årsträff Gotland med Årsmöte 2018. En arbetsgrupp för Årsträff Gotland etablerad men fler funktionärer behövs.

6 jun

21 maj, 03:55. När jag går ut till garaget denna söndagsmorgon är det ännu en tidig morgon. Solen har precis vaknat till liv men visar bara sig med några få strimmor. Jag stänger försiktigt dörren bakom mig för att inte väcka övriga i familjen.

Sidor