Medlemskap

Medlemskap

Välkommen till vår medlemssida på bmwklubben.se.
Denna sidan vänder sig både till dig som vill bli medlem och till dig som är medlem sedan tidigare.
På Min Sida kan du som är medlem hantera dina medlemsuppgifter och bland annat säkra att vi har korrekt e-postadress till dig.

Ny medlem
Klicka här för att registrera dig som ny medlem >>
(Just nu är det problem med att använda webbläsaren Safari vid nyregistrering med MAC eller iPhone/iPad. Prova med en annan webbläsare fungerar inte det så maila kansliet (kansliet@bmwklubben.se) så hjälper de dig.

Befintlig medlem - Hantera dina medlemsuppgifter på Min Sida
Klicka här för att hantera dina uppgifter i medlemsregistret >>

 • Säkra att du har rätt e-postadress registrerad så vi kan nå dig med information löpande.
 • Nyhet: Om du vill vara sökbar i en online matrikel i framtiden av andra medlemmar så kan du godkänna detta på Min Sida. Grundinställningen är att det inte är tillåtet. Ett aktivt godkännande av dig krävs för att göra dig sökbar för andra medlemmar i framtiden. Funktionen är under utveckling.
 • Nyhet: Har du tappat bort medlemsaviseringen/inbetalningskortet? Du kan hitta och ladda ned det till din dator under fliken Fakturor på Min sida.

Välkommen till BMW MC-klubben Sverige
Som medlem i BMW MC-klubben Sverige får du bl a följande:

 • Du får klubbtidningen Bumsen hem i brevlådan som utkommmer med fem nummer per helår.
 • Du får tillgång till vår förmånliga klubbförsäkring hos Svedea. Läs mer här >>
 • Du får tillgång till klubbens hela hemsida med alltmer utvecklad information och ett aktivt diskussionsforum.
 • Du får tillgång till en distriktsorganisation, där ett antal personer ordnar aktiviteter av olika slag – alltifrån semesterresor till weekendarrangemang, bankörningar, kvällsturer och träffar av olika slag.
 • Du får möjlighet att delta i klubbens årliga träff och årsmöte, som hålls under gemytliga former på olika platser i landet.
 • Du får rabatter av olika slag. Vi har inga generella rabatter hos mc-handlarna, men de flesta ger rabatt på bl a kläder och tillbehör. Ta med medlemskortet och fråga!
 • 50 kr Rabatt på SMC medlemskap. Se mer information om det här >>
 • Du får tillgång till ett omfattande kunnande som finns inom klubben vad gäller olika saker, t ex tekniska frågor, köpråd, resmål och GPS-hantering.
 • Och inte minst: Du blir en del i en stor gemenskap av människor som delar samma intresse!
 • Anmälan senare än den 1/9 gäller även för nästkommande år. Medlemskap gäller till 1/3 efter aktuellt medlemsår (medlemskort skickas under februari ut till medlemmar som förnyat medlemskapet under perioden november - januari).
 • Läs vår Verksamhetsinriktning HÄR.
 • Medlemsavgift: Huvudmedlem: 320 kr; Familjemedlem: 150 kr

Välkommen som medlem i BMW MC-klubben Sverige!

De inloggningsuppgifter som du får i samband med leverans av medlemskortet använder du för att logga in på Min Sida (medlemsregistret) för hantera dina uppgifter. Alla utskick från klubben via e-post baseras på din registrerade e-postadress i medlemsregistret. Håll den uppdaterad på Min Sida!

När du har anmält dig som ny medlem kommer du efter några dagar få ett särskilt meddelande via e-post från kansliet med inloggningsuppgifter till ditt konto på hemsidan (tyvärr en separat inloggning som inte hänger ihop med medlemsregistret. Vi ska försöka ändra/förenkla detta under 2018). Du får också ett separat välkomstbrev med klubbmaterial. Medlemskort och inloggningsuppgifter till Min Sida skickas ut tillsammans med medlemstidningen Bumsen nr 1 2018 om du registrerar dig som ny medlem eller förnyar ditt medlemskap under perioden 1/11 - 31/2. Övrig tid skickas medlemskorten ut löpande allteftersom man registrerar sig som ny medlem.


 

Välkommen!
kansliet@bmwklubben.se

BilagaStorlek
PDF icon verksamhetsinriktning_2017-2018.pdf452.16 KB