Nu bubblar det i klubben. Hälsning från D7.

Nu bubblar det i klubben. Hälsning från D7.

Det bubblar av aktivitet runtom i landet just nu i klubben. Såg ett inlägg på Facebook från Lasse Eklöf som tar många fina foton på våra aktiviteter och med Andreas o Thomas som turledare o sweeper denna gång. Publicerar det som artikel här för att visa på ett exempel på alla fina aktiviteter som just nu genomförs runtom i Sverige.  Ut med er, kör och have fun. Läs nedan och se också galleri med fler foton från aktiviteten. Tack för text och foto Lasse !!!  //niclas elneus

-------------- 

D7 Septembertur till ÅdaSöndagens tur med Andreas Wennborg som turledare, bjöd på både vackert väder och vackra vägar. Drygt 20st D7:are kom till start, som var vid Circle K i Länna. Vi testade Dansk modell, eller Cornerman denna gång, men lyckades ändå tidigt tappa 5 gubbar. Dessa återfanns dock efter ca 15 min :-) Rutten innehöll uteslutande asfaltvägar, men återigen bevisas det, att asfalt kan vara underhållande. Speciellt i sällskap med goda vänner. God lunch intogs på Åda Golfklubb. Tack Andreas som ledde- och Thomas Weglert, som var sweeper. Tack för allt jobb ni lägger ner, så att vi andra får så roligt.

Här finns ett Galleri med fler foton >>  

Missa inte kommande turer :-) //Lasse Eklöf - D7 (fotograf till bilderna)

 

Bilder