D8 NV Götaland

Distriktsombud

Lasse Persson
Distriktsombud D8
Jag bor i Lidköping. Har varit verksam i klubben sedan 2007. Har tidigare varit DO tillsammans med Peter Andersson och Chresten Nielsen. Jag kör en R1200GS.
0

 

Välkommen till D8

Aktiviteter läggs till och informationen kompletteras efter hand. Därutöver kan det förekomma spontana aktiviteter genom enskilda medlemmar vilka annonseras på klubbens forum.

Våra aktiviteter och inledande texter skrivs och läggs in på ett väldigt tidigt stadium bara för att ni medlemmar skall få en känsla för vad som händer under året. Då har vi inte alltid allt klart med lokaler, tider och de ev. personer som skall närvara. Därför kan en del information komma i ett senare läge. Ett tips är att kolla regelbundet på hemsidan så kommer den information ni efterfrågar förr eller senare.

Distriktet strävar efter god gemenskap och givande aktiviteter, där säkerheten sätts i första rummet, utan att körningen därför blir tråkig. Angående aktiviteter: Om vi ställer in en aktivitet på grund av regn eller annan orsak, meddelas detta under respektive aktivitet dagen innan efter kl 16.00. Information om aktiviteter finner du i fältet till höger.

Observera att vi använder den senaste adresslistan från BMW-klubbens kansli. Om du inte fått mejl angående våra aktiviteter så skicka ett mejl med namn och personnummer till kansliet@bmwklubben.se så finns du med på nästa utskick.

Lasse Persson 

d8@bmwklubben.se

Artiklar

15 maj

Välkommen till KNIX på asfalt i BMW MC-klubben Sveriges regi!

På kursen får du inte trygga former lära dig att hantera din MC på ett säkert sätt.
Praktiska körmoment varvas med teoretiska genomgångar.

28 apr

 Äntligen blev det lördag 28 april!Dagen inleddes med en presentation av dagen innan det dags för våra medarrangörer från Kungsportens- och Einar Svenssons Trafikskola att påbörja Risk 2 utbildningen som började i lektionssalen.Den praktiska delen fortsatte sedan i ca 2,5 timma p

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

12 apr

Lördagen den 7 april startade säsongen i D8

Vi var ett trevligt gäng som samlades på Touratech  i Lidköping för en kopp kaffe och lite hojsnack.
Här fanns det möjlighet att dels prata av sig efter en lång vinter, titta på utrustning och handla.

26 apr

Har du tid att hjälpa oss på Bike-dagarna 6-7 maj i Trollhättan ?

Klubben hjälper till att låna ut BMW´s demohojar under dessa dagar. Vi har också vårt klubbtält på plats.

Vi behöver ytterligare 1 person till på lördag från 9.30 - 13.30 och 1 person till på lördag  13 - 16

23 dec

Tyvärr blev annonsen om mellandagsrean hos Bike i Trollhättan Göteborg fel i Bumsen 5.16. Vi ber om ursäkt för detta och vill därmed kompensera genom att publicera Bike annonsen i denna artikel.

12 nov

Lördagen 2016-11-05 hade Region Väst planeringsmöte i Lidköping inför 2017. Vi summerade vad vi utfört under året och inte minst planerades den kommande säsongen. Utan att gå händelserna i förväg kan jag lova att 2017 blir bra!

10 nov

Nu är MC-året i vårt distrikt över för den här säsongen och det är dags att fundera på vad klubben ska ha för aktiviteter under 2017.

10 okt

11 cyklar deltog i avslutningsturen 2016. Vi startade vid Trollhättans kyrka intill fallen och tog en tur ut på Orust, Flatön, Bokenäs och sedan till Munkedal där vi åt lunch. Gulaschsoppan värmde gott efter att vi åkt i det kyliga och tidvis våta vädret.

11 sep

Årets Skaraborgstur hade Carina Palm och Lasse Persson som färdledare. De tog över efter att Martin Lindor fick ta hand om musiken vid högvakten i Stockholm. Trevligt att vi kan hjälpas åt när någon får förhinder.

Sidor