D10 Göteborg

Hej!

Har du förslag på aktivitet som du vill genomföra under 2020 med klubbens hjälp?

I så fall är du välkommen till planeringsdagen på söndagen den 29:e september i Göteborg. Vår växande klubb behöver dina idéer och din hjälp för att ha ett attraktivt utbud av aktiviteter för medlemmarna.

När du kommer till planeringsdagen bör du ha minst ett konkret förslag på en aktivitet som du är beredd att vara ansvarig för och genomföra med hjälp av oss andra i klubben.
Har du inte hållit i någon aktivitet förut, så har vi erfarna medlemmar som stöttar dig.

Exempel på aktiviteter:
- Utbildningar
- Kvällsturer
- Dagsturer
- Turer med övernattning(ar)
- Sociala sammankomster

Vi börjar kl 9 och håller på till ca kl 14. Lokal (i Göteborg) meddelas efter anmälan.

Agendapunkter:
- Kvarstående aktiviteter 2019.
- Aktiviteter 2020 och göra programmet för 2020.
- Funktionärsgruppen 2020, nya och gamla medlemmar.
- Årsträffen 2020

Föranmälan via länken under aktiviteter senaste måndag den 23:e september.

 

 

 

Boka redan nu upp lördagen den 16 nov!
Då är det nämligen dags för Höstträff Off Bike!

Mer info och anmälan kommer senare i september.

 

Välkomna önskar DO Mona och Mats

 

BMW MC-klubben Sverige

 

 

 


 

Angående aktiviteter.

Om vi ställer in en aktivitet pga regn eller annan orsak så meddelas alltid detta under respektive aktivitet dagen innan efter kl. 16.00.

Frågor eller funderingar om D10s hemsida maila webmaster Mats S.

 

 

 

Artiklar

15 jun

 

Hej alla teaterentusiaster!

Kan tyckas långt till teatersäsongen men teaterbiljetter är bokade och den första måste lämnas besked på redan 3/8 och jag behöver besked från er att ni skall med senast den 29-de juli!

Bokade evenemang denna säsong:

1 maj

Söndagen den 22 april samlades ett gäng körsugna mc-förare på gokartbanan i Varberg för att förkovra sig.
Syftet med KNIX-kursen är att utbilda säkrare hojåkare och framför allt att hitta körkänslan igen efter en vinter där dom allra flesta inte kört mc på några månader.

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

2 maj

Solen sken redan tidigt denna måndag även om det var lite kyligt på morgonen, något som åtgärdades snabbt allt eftersom klockan gick. Cirka 55 hojar samlades i Alingsås från hela södra/västra Sverige för en heldags grusutflykt mot Herrljunga med avslut i Bollebygd. 

23 dec

Tyvärr blev annonsen om mellandagsrean hos Bike i Trollhättan Göteborg fel i Bumsen 5.16. Vi ber om ursäkt för detta och vill därmed kompensera genom att publicera Bike annonsen i denna artikel.

12 nov

Lördagen 2016-11-05 hade Region Väst planeringsmöte i Lidköping inför 2017. Vi summerade vad vi utfört under året och inte minst planerades den kommande säsongen. Utan att gå händelserna i förväg kan jag lova att 2017 blir bra!

22 okt

Vi samlades hos Bike Göteborg på kvällen den 19 okt, lite mörkt och ruggigt börjar det bli, kul att en del kom dit på motorcykel, det gillar vi!

Kvällen gick lite i oktoberfest tema med gulaschsoppa, bröd och öl (lätt och mellanöl såklart). Kvällen började med mat och mingel.

18 aug

Lördagen 17/8 samlades ett tjugotal nyfikna MC åkare i Fjärås för att ta del i turen som endast några få invigda + turledare visste om var slutmålet var. Turledarna hade dock sedan turen lades ut på hemsidan kommit med några ledtrådar då o då allt eftersom vi närmade oss startdatum.