BMW MC-klubb, Sverige

D1
Välkommen till D1:s egen hemsida. Distriktet omfattar Norrbottens län förutom Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner som tillhör D2 (Västerbotten). Distriktet har en minst sagt respektingivande yta och tillika också en betydande andel av Sveriges totala landareal.
D10
Distriktet med två distriktsombud arbetar för intresseområdena asfalt (bana), grus och touring i och omkring Göteborg. Distriktet strävar efter trevlig gemenskap och givande aktiviteter, där säkerheten är den röda tråden, utan att därför bli tråkig körning. Vi erbjuder därför en hel del fortbildning som gör dig till en säkrare förare med mer marginaler i körningen. Vi delar med av oss av våra aktiviteter här på webbsidan.
D11
  Välkommen till Distrikt 11 - Småland Blekinge Gillar du att köra motorcykel och bor i Småland Blekinge? Då har du kommit rätt!
D12
Vi letar efter funktionärer. Är du intresserad eller har frågor, kontakta Lennart Andersson på mejl lennart.andersson@bmwklubben.se eller ring 08 40 02 45 93, 0735 17 89 93.
D13
Välkommen till BMW MC-klubben, Sveriges utlandsboende avdelning där vi som bor i utlandet hör till. Några frågor kontakta kansliet eller Lennart Andersson på mejl lennart.andersson@bmwklubben.se.
D14
Välkommen
D15
     
D2
Välkommen till D2:s hemsida.
D4
Välkommen till D4 Gävleborg Distriktet utgörs av Hälsingland, Gästrikland och norra Uppland. Distriktet har namnet GÄVLEBORG.Information om aktiviteter i distrikten hittar du bland aktiviteter.   
D5
Inbjudan till planeringsmöte 23/2 God fortsättning!
D7
Aktuellt  MC-säsongen går mot sitt slut och vinteraktiviteterna börjar att ta vid.
D8
  Välkommen till D8 Aktiviteter läggs till och informationen kompletteras efter hand. Därutöver kan det förekomma spontana aktiviteter genom enskilda medlemmar vilka annonseras på klubbens forum.
D9
Välkommen till Distrikt 9 - Östergötland!