Milpinne 2018 - Registrera dig nu!

Milpinne 2018 - Registrera dig nu!

Milpinnen

Säsongen 2018 och då är det dags att registrera dig för Milpinnen 2018. Milpinnen är en utmärkelse till medlemmar i BMW MC-klubben Sverige som kör många mil på sin motorcykel under säsongen.

Vi älskar att köra våra motorcyklar och utmärkelsen Milpinnen är en elegant pin som visar just hur mycket vi tycker om att köra mc. 

Milpinnen finns i tre valörer:


 -- Bilden ovan är exempel från 2017 --

Brons – 1 000 mil, Silver – 2 000 mil och Guld – 3 000 mil som motsvarar antal mil man har kört under mc-säsongen mellan februari till mitten oktober 2017. Man får förutom själva Milpinnen även en dekal att fästa på sin motorcykel.

Registrering av Milpinnen på MC Mässan 2018 kan göras NU!

Registrering för att delta i Milpinnen 2018 sker på hemsidan bmwklubben.se under ”Mina sidor”. I början av säsong laddar man upp ett foto med mätarställningen och fyller i några snabba uppgifter och i slutet av säsong gör man motsvarande med nytt foto. Man kan byta mc under säsong, det är bara att fylla i ytterligare på registreringsidan. Se längre ner hur man gör.

Endast medlemmar i BMW MC-klubben Sverige kan få Milpinnen. Kostnad är 50 kr inkl. frakt. I och med att man fyller i sina slutmil för säsongen har man automtiskt lagt en beställning på pinne och dekal.

Vi inser att man teoretiskt kan fuska sig till en Milpinne med falska foton och uppgifter på mätarställning. En sådan Fuskpinne är inte värt något. 

Registering för Milpinnen

  • Du måste vara inloggad på hemsidan (inte samma som att vara inloggad i Forumet)
  • Klicka på Mina sidor, sedan på Milpinnen och slutligen på Lägg till mätarställning

Fyll sedan i: MC modell, mätarställning och ladda upp ett foto på mätarställning. Avsluta med Spara

Bilder

Bifogade filer

BilagaStorlek
PDF icon milpinne_a4.pdf2.42 MB