D9 Östergötland

Distriktsombud

P-O. Gunnar
Distriktsombud
Halvpensionerad gubbe med touring som främsta intresse när det gäller MC. Ingen "grusräv", men vänder inte om man hamnar på en grusväg. Bor i Askeby utanför Linköping. Nås på pogunnar@gmail.com
6

Välkommen till D9 - Östergötland

 

- Distriktet omfattar Östergötland, södra delen av Södermanland samt norra delen av Småland.

SENASTE NYTT

INFORMATION, 2019-03-10
Nu finns en ny DO i distriktet, P-O. Gunnar boendes i Askeby utanför Linköping. Ni når mig enklast på d9@bmwklubben.se. Samtidigt, vi ser gärna en ytterligare DO, hör av dig om du är intresserad!

  • Informationsspridningen inom distriktet sker idag enbart genom denna hemsida samt e-nyhetsbrev (Förutsätter att du angett en giltig mailadress i medlemssystemet Membit. Om du inte är med i Distrikt 9 men vill få våra utskick ändå så kontakta kansliet så kan de lägga till er i distriktets utskick via ett "Medlemsattribut".
  • Vår (distriktsombudens) kontaktinformation finns till höger och du når oss enklast på d9@bmwklubben.se
  • All distriktsinformation finns samlad på den här sidan. Aktivitetskalendern, Gallerierna, Nyhetsbrev och viktig Info ang aktiviteter
  • Webmaster för distriktets hemsida är P-O. Gunnar och Josef Blum (d9@bmwklubben.se). Hör av dig om du vill lägga ut någon info, få hjälp med att lägga upp bilder, GPS-rutter etc
  • Distriktet har ingen klubblokal

BMW MC-klubben D9

Distriktet har också en grupp på Facebook som är tänkt att underlätta för medlemmar och övriga att diskutera aktiviteter mm som sker inom distriktet. Vi kommer alltid att gå ut med den officiella informationen via hemsidan, så det är inget krav på att vara med i gruppen för att få information. Däremot så ser vi det som ett bra sätt att skapa spontana aktiviteter eller berätta om dagens tur t.ex. Gruppen är aktiv och flera av våra turer kommer från de diskussioner som pågår i gruppen.

BMW MC-klubben D9

Artiklar

26 nov

Hej alla D9:or!

Vintermörkret sänker sig över gård och stugor, och vi ser väl alla fram emot helger med nära & kära.

26 maj

Bifogad finns ett Excel-ark som visar en sammanställning av de svar vi fått från den enkät vi skickade ut efter Risk-utbildningen.

7 maj

Hej alla D9-or!

 

Säsongen är igång, även om någon vädergud verkar ha blandat ihop April och Maj! April gav maj-känsla, medan Maj (såhär långt) bjuder på April-känsla.

Hur som helst, jag hoppas att alla kunnat njuta av lite MC-äventyr och är sugna på fortsatta turer.

11 mar

Josef Blum och P-O. Gunnar har tillträtt som nya distriktsombud i D9.

Planerade aktiviteter kommer att läggas upp inom kort!

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

8 aug

Nu har redan nästan halva säsongen passerat men än så länge har vi några godbitar kvar.

28 maj

D9 NYHETSBREV #43

Från förra nyhetsbrevet har vi hunnit med aktiviteterna: Årets första tur med Bror G, Fikatur Kaffestugan Grännaberget, Fikatur Café Slussen, Borenshult och en del av oss var nere i Småland och deltog i GS Meeting.
 

2 maj

Så var årets första tur med Bror avklarad, det blev strålande väder och 18 friska själar dök upp för en dag med härliga vägar, god mat och gott fika. 
Tack Bror för en härlig dag! / Johan DO D9

27 apr

Så här långt på säsongen har vi hunnit med aktiviteterna: förhandsvisning av nya R1200GS Rallye, uppstartsmöte, samt GPS steg 1 kurs,
alla välbesökta och uppskattade.

Närmast i kalendern är:

D9 Årets första tur med Bror G (reservdagar 30/4,1/5) 2017-04-29

14 feb

D9 Nyhetsbrev #41
 

Efter flera av oss har legat i dvala under vintern och möjligtvis har suktat efter nya motorcyklar och tillbehör på mc mässan som var i slutet av januari, är det nu dags att smygstarta mc året för D9.

Sidor