Classic

Distriktsombud

Håkan Runfeldt
Ombud Classicsektionen

Senaste gallerier i Classic

Det finns inget innehåll i denna grupp.

1
 
Välkommen till Classic sektionen i BMW MC-klubben Sverige.
 
Vi har då äntligen startat en Classic sektion i klubben. Det blir ingen organisation i sig utan bara ett sätt för oss i klubben att hålla samman aktiviteter som har med vårt intresse av klassiska BMW motorcyklar att göra.
 
Med begreppet "klassiska" så menar både Håkan och Izvor att det handlar om äldre motorcyklar utan att sätta något exakt årtal. Håkan och Izvor vill bjuda in alla till gemenskapen som ser charmen hos klassiska BMW motorcyklar. Med det omfattas motorcyklar i orignalutförande lika mycket som Retro, Café racers, Scramblers osv. Tanken är att aktiviteter som planeras och genomförs annonseras både på respektive distriktssida och här på vår sektionssida för Classic sektionen  så att Ni enkelt kan se vad som planeras i sektionen på ett ställe.
 
En Facebook grupp har skapats där vi kan mötas och utbyta idéer och önskemål om t.ex. aktiviteter som vi vill genomföra. Du hittar den här >>
 
Vi satsar på minst två träffar om året. En på sommaren samt en träff på vintern. Sommarträffen kör vi våra hojar och på vintern anordnar vi en trevlig veteranmarknad där vi kan utbyta historier, erfarenheter och motorcykeldelar med varandra.
 
Du når oss:
 
Med vänlig hälsning
Håkan Runfeldt och Izvor Radovic
 

 

BMW modeller som genom ålder har hunnit bli klassiker

Artiklar

Det finns inget innehåll i denna grupp.