D3 Mittnorrland

8

 

Välkommen till distrikt D3 Mittnorrland.

Distrikt D3 Mittnorrland består av Västernorrlands och Jämtlands län. Man kan oxå beskriva distriktet med landskapen Ångermanland, Medelpad, Jämtland och Härjedalen. D3 är ett av de tre, till ytan, stora norrländska distrikten och för att täcka upp den stora geografiska ytan är ambitionen att det bör finnas 3 ombud i distriktet. För närvarande saknas det distriktsombud i Ångermanland och klubben söker nu efter nya krafter som vill delta i klubens lokala och regional verksamhet.  Distriktsombudens uppgift är att vara BMW MC-klubben Sverige lokala representanter i distriktet och att efter bästa förmåga tillsammans med medlemmarna inspirera till olika aktiviteter för klubbens medlemmar i distriktet och regionen. Det är inte avsikten att vi ska konkurera med de lokala mc-klubbar som finns utan att vi ska samarbeta med dom för att stärka hela mc-kollektivet.

Det är en gammal sanning att ingen förening är bättre än dess medlemmar, så distriktsombuden hoppas på aktiva medlemmar som gärna tar kontakt och ger förslag om olika aktiviteter. Vi kan med eller utan motorcyklar göra många kul saker tillsammans om flera hjälper till med idéer och förslag till olika aktiviteter. Vi har ju i alla fall ett stort gemensamt intresse och det är att vi gillar att motionera våra BMW motorcyklar och med det intresset kan vi komma långt. Distriktsombuden är tacksamma för all hjälp dom kan få.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artiklar

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

29 mar

Så här i veckan före påsk ligger fortfarande snötäcket tjockt på många håll i Sverige och vi är många som väntar på snö- och saltfria vägar.

20 feb

Nytt 7 Juni 2017: Rutterna norrut från Ljusdal och från Älvros är nu genomkörda och ändrade.

19 feb

Här följer en artikel formulerad av Gert Bergström med text, foton och GPS rutter.

19 feb

Här följer en artikel formulerad av Gert Bergström med text, foton och GPS rutter.

21 jan

Veg 17 Kystriksvegen - Upplevelser till/från Arje

16 jan

Höga Kusten - Upplevelser till/från Arjeplog
- inskickat av Bengt-Åke Vestman. Stort tack för inspirerande text och bild   :-).