MC-mässan 2020 i Göteborg

MC-mässan 2020 i Göteborg

MC-mässan 2020 i Göteborg 24-26 januari

Som vanligt är klubben representerad på mc-mässan hos Svenska Mässan vid Korsvägen i Göteborg. Först och främst har vi en egen monter tillsammans med de övriga klubbarna. Vår monter har nummer E01:22, placering ser ni på bifogad skiss. Kom förbi och tjöta, det är vi världsbäst på! Vi kan också visa upp en helt ny mc från BMW, det blir spännande…

En nyhet för i år är ”Medlemshjälpen”. Där kan du ställa allehanda frågor om inloggning på hemsidan, få hjälp med att ändra medlemsuppgifter, fråga om allt som rör medlemskapet etc. Hjälpen är bemannad i första hand 13.00 – stängningsdags varje dag.

Eftersom vi i klubben är bäst när det gäller kunskap om hur våra hojar används, hjälper vi BMW Motorrad i deras monter med att berätta om de olika modellerna från ett användarperspektiv.

Här hittar du all information: https://mcmassan.se/

Välkommen!

PS

Nej tyvärr, klubben kan inte erbjuda rabatterade biljetter. Det beror på mässans inte hart en smidig hantering av detta, vi får hoppas på en bättring i framtiden.

DS

 

 

Bilder