Upptaktsträff med D9!

Upptaktsträff med D9!
måndag, februari 17, 2020 - 18:00

Vi gör ett nytt försök till uppstartsmöte i D9!

Bowling på Strandgatan 2 med påföljande mat & dryck efteråt. Var och betalar för sig för att göra det enkelt. Kom och gör din röst hörd med vad Du vill se för aktiviteter i D9, och umgås med likasinnade! Som tidigare, vi gör det enkelt. Var och en betalar för sig själv avseende bowling liksom som mat & dryck. Bowlingen startar kl. 18, men kom någon kvart innan för att ladda upp och välja rätt dojjor! Eller, kom senare bara för att tjata lite!

Vi är i lite "Limbo" just nu, då den nya uppdaterade hemsidan är på väg att lanseras, men jag hoppas att alla kan ta del av denna info. Anmäl dig via vår Facebook-grupp om du är medlem där, och i annat fall, hör av dig/er till pogunnar@gmail.com för deltagande, så vi kan boka banor efter önskemål!

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera