Nyhetsbrev 2019-2

Nyhetsbrev 2019-2

Hej alla D9-or!

 

Säsongen är igång, även om någon vädergud verkar ha blandat ihop April och Maj! April gav maj-känsla, medan Maj (såhär långt) bjuder på April-känsla.

Hur som helst, jag hoppas att alla kunnat njuta av lite MC-äventyr och är sugna på fortsatta turer.

I D9 har vi avverkat en klubbafton på Beviks, en uppskattad riskutbildning på Bråvalla (teori & praktik), grustur med Nils-Erik Ringlander, samt en ett par turer som ej annonserad på den officiella sidan. Dels en liten "inofficiell" uppstart med tur på asfalt, dels en tur med fokus på "asfaltsdäck på grus". Ni som har Facebook, kolla gärna FB-gruppen för D9, där finns möjlighet att både kolla in och lägga ut egna spontana turer och idéer!

Vi tackar för alla initiativ som medlemmarna tar, och hoppas det kommer flera!

Tanken var att dra igång Torsdagsturerna, men då vädret har varit lite opålitligt har de tillsvidare legat i träda. Men i närtid siktar vi på uppstarten av nostalgiafton i Vadstena den 22/5 (visserligen en onsdag, men dock). Länk till aktiviteten finns här:

http://bmwklubben.se/aktivitet/2019/04/nostalgiafton-i-vadstena

Åkningen dit är fri, men för de som så önskar samlas vi på Cirkle-K i Ryd (Linköping) för gemensam avfärd på mindre vägar i anpassad takt. Vi hoppas att även medlemmarna från de östra delarna kan hänga på där om så önskas! Likaså sker hemfärden enligt ovanstående, antingen hänger man på den gemensamma turen, eller så väljer man sin egen väg!

Efter det hoppas vi att vi kan komma igång med lite torsdagsturer i närområdet. Har Du någon idé eller något önskemål? För som alltid efterfrågar vi idéer och initiativ från medlemmarna i distriktet. Vilken typ av aktiviteter vill ni se? En dagstur till ett MC-museum? En helgtur med övernattning och god mat? En tur till någon form av utställning? En tur med slingriga vägar på grus eller asfalt? Fortbildning på grus eller asfalt? En tur enbart för tjejer? Möjligheterna finns alltid i denna breda klubb!

Tveka inte att kontakta oss via denna mail! Kom ihåg att det är medlemmarna som gör klubben levande! Var inte rädda för att komma med förslag och idéer!

 

/Distriktsombuden i D9, P-O. & Josef