Planeringsträff Svenska BMW MC klubben D6!

Planeringsträff Svenska BMW MC klubben D6!

Hej all D6 medlemmar!

För några veckor sedan anordnade D6 en liten planeringsträff för årets kommande aktiviteter. Vi blev 6 st medlemmar som slöt upp vid GMC i Karlstad. Dagen till ära hade vi fått låna Rune Johanssons lokal. Ett fantastisk ställe med originalinredning från Skåre järnvägsstation anno 1950, typ, och en egen MC utställning med gamla hojar från 50-70 tal där alla är besiktigade och körbara. Vi blev 6 st D6 medlemmar som bollade idéer, förslag på turer, besöksmål och allt annat mellan himmel och jord. Vissa vill åka på långa flerdagars turer med många och vissa ville bara träffa likasinnade mc älskare och utbyta erfarenheter. Mycket givande.

Förutom då att vi diskuterade upplägget på turer, sammankomster och arrangemang så fick vi fram lite förslag till besöksmål som vi kan beta av under säsongen. Det var bl.a. Silas Stoll i Persberg, Räkmacka i Värmskog, 2’a världskrigets krutfabrik i Tyfors, bilkyrkogården i Båtsnäs, uttagningen till GS Trophy i Lidköping, gemensam tur till årsträffen i Ronneby och många fler. Även om det nu skilde på hur man vill anordna det hela, vissa vill åka ensamma eller i egen grupp, vissa vill åka i organiserad grupp och vissa vill åka helt själva, så kan man träffas vid utvalt besöksmål. Allt är möjligt. Även kvällsturer någon dag i veckan till närliggande sevärdheter var uppe som önskemål.

Men har du några andra idéer, funderingar, tips eller så tveka inte att dra ett mejl till D6, eller varför inte bara lägga upp det på Facebook sidan, det behöver inte vara så svårt. Planerar du att åka iväg någon kväll, helg, dag eller besöka något fint ställe, LÄGG UT. Det värsta som kan hända är att du får åka ensam, och det behöver inte alltid vara så fel. Även om det kan vara roligare desto fler man är.

Jag hoppas verkligen att vi ses ute på vägarna, träffarna och på turerna framöver. Annars så ses vi här… på facebook, hemsidan eller medelst mejl.

Ha en ”Jämmt gôr go säsong, o du, kör vackert”.

Svenska BMW MC Klubben D6 gm. Lars o Monica