Vårhälsning från styrelsemöte

Vårhälsning från styrelsemöte

En kort rapport/vårhälsning från styrelsemöte på Öland 13-14 april 2018

Så var våren här. I år valde vi att förlägga vårens fysiska styrelsemöte till D11 och sydost då vi ville besöka vår klubbshopsleverantör Nöjab AB i Kalmar under vårt styrelsemöte.

Under två intensiva mötesdagar på Bo Pensionat (Vickleby / Öland) hanterade vi som vanligt allt ifrån planering av kommande Årsträff och Årsmöte till frågor om resultat och av mer visionär art. För mer detaljer om vad vi behandlade så hittar du protokollet från mötet under dokument här på hemsidan. Du måste vara inloggad för att kunna ladda ned dokumentet.

Vädret var lite varierande på Öland men på lördagkvällen fick vi 30 minuters vandring i Nunnedalen där blåsipporna välkomnade oss och spred vårkänslor. Vi hade hela Bo Pensionat för oss själva vilket var väldigt trevligt och effektivt.

Jag tycker att vi har utvecklats till en tajt grupp i styrelsen med högt i takt, har väldigt roligt när vi sammanstrålar o får mycket gjort. Besöket hos Nöjab var intressant och det var nyttigt att se vad de kan leverera till oss och hur vi jobbar tillsammans med klubbshopen men också med hantering av t.ex. utskick av Välkomstpaket till nya medlemmar. Vi har lagt en grund med nuvarande klubbshop. Nästa steg blir att utveckla sortiment och kanske grafisk profil än mer i framtiden.

Ett satsningsområde under kommande verksamhetsår blir hemsidan ur lite olika perspektiv. Dels har vi en ny GDPR lagstiftning som kommer att tvinga oss att ändra en del. Sen vill vi också modernisera och förenkla användargränssnitt för både besökande medlemmar och för våra funktionärer. Och till sist så vill vi i framtiden förenkla inloggningen för medlemmar på hemsidan, medlemssystem och kanske även forum. Tanken är att vi skulle kunna använda inloggningsuppgifterna i medlemssystemet i de två andra systemen. Det skulle förenkla för många.

En annan rolig punkt på dagordningen denna gång var bildandet av en ny Classic sektion, Mer information om det kommer inom kort i Bumsen och på hemsida. Riktigt roligt. Sen vart det givetvis lite diskussion om eventuella förändringar inför kommande Årsmöte. Vi hade Magnus Bribeck på besök också både i rollen som Webmaster och i rollen som Valberedare. 

Men som sagt. Titta gärna i protokollet för mer detaljer.

Med vänlig hälsning

Niclas, Ordförande, Kalmar 2018-04-18

 

Lars, Magnus och Mia letar efter potentiella nya artiklar till klubbshopen

 

 

 

Andreas fundera på om denna passar i tankväskan?

 

PG (Nöjab) sätter på en klubblogotype på kommande träfftröja.

 

Se så fin. Finns att beställa i klubbshoppen (http://shop.bmwklubben.se)

 

Mia visar upp kommand träfftröja för Årsträff Gotland

 

Det gäller att vakta och ta hand om Andreas och Magnus :-)

 

På väg ner i Nunnedalen.... 

 

Blåsippor i Nunnedalen

 

En kyrka i det fria - Nunnedalen

 

 

Här har vi ägaren Klaus med far som driver Bo Pensionat.  Helt fantastisk mat och service.
Givetvis kör Klaus BMW MC också. Nybliven medlem.  Hit vill man återvända!

 

Bilder