D8 - Funktionärer på GS Trophy Nordic Qualifier

D8 - Funktionärer på GS Trophy Nordic Qualifier
lördag, juni 29, 2019 - 08:00

Lördag 29:e & Söndag 30:e juni

Klubben har fått frågan om vi kan hjälpa till som funktionärer dessa dagar, ca 15 st behövs. Man ser helst att du kommer på fredag em för att få tid till instruktioner inför tävlingen på lördagen.Så här skrev BMW till oss.

"Det skulle som sagt vara superkul om ni i BMW Klubben skulle vilja vara med och jobba som funktionärer denssa dagar. Jag har full försåelse för att det kan vara svårt att avvara en hel helg. Så det är främst på lördagen den 29 juni som vi har störs behov. Vi bjuder självklart alla funktionärer på lunch, fika och middag."

Boendet får man lösa själv men det är fri camping på området.

Här följer lite info om GS Trophy.

BMW MOTORRAD INTERNATIONAL GS TROPHY 2020 – MED NORDISKT LAG

BMW Motorrad har glädjen att meddela att ett nordiskt lag kommer att delta i International GS Trophy 2020 i Nya Zeeland. Uttagningen till det nordiska laget kommer att äga rum 28-30 juni i Lidköping.

Vad är International GS Trophy?

-International GS Trophy är ett BMW Motorrad-event där omsorgsfullt utvalda nationella team, bestående av ägare av BMW:s populära GS-modeller, ges möjlighet att demonstrera sina förarfärdigheter, kämparglöd och inte minst laganda - under det närmare 1 vecka långa motorcykeläventyret, fullproppat med en salig massa utmaningar. International GS Trophy är helt enkelt det ultimata äventyret för GS-förare från hela världen. 

Eventet kördes för första gången år 2008 i Tunisien och har sedan dess arrangerats i Sydafrika, Swaziland, Moçambique, Patagonien, Kanada, Thailand och nu senast 2018 i Mongoliet.  - International GS Trophy är inte ett race på tid, utan mer ett krävande äventyr med tuffa etapper som utsätter deltagarna för ett antal fysiskt och mentalt krävande utmaningar: ofta beskrivet av deltagarna som deras livs största äventyr, säger Linus Lidalen, Marketing Manager hos BMW Motorrad Northern Europe. International GS Trophy-finalen kommer att äga rum i Nya Zeeland under början av 2020, där ett lag bestående av 3 omsorgsfullt utvalda, nordiska, GS-förare kommer att representera BMW Motorrad Nordic.

Så vill du se tävlingen på nära håll och bidra till genomförandet klickar du in dig på länken här och anmäler dig så får du med info direkt av BMW/Touratech.  

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera