Anpassad Risk 1 & 2 utbildning

Anpassad Risk 1 & 2 utbildning
söndag, april 28, 2019 - 10:00


Tag tillfället iakt att fräscha upp lite säkerhetskunskaper!

En erfaren instruktör (trafiklärare med inriktning på MC) kommer att hålla en endags-kurs innehållande de väsentligaste delarna av körkortsutbildningens Risk 1 och Risk 2 för MC. Utbildningen riktar sig till de som redan har körkort, men som antingen inte gått denna utbildning, eller bara vill fräscha upp kunskaperna.

Programmet består av 2 timmars teori (från Risk 1) med start kl. 10:00.
Efter det bjuds det på en lunch, bestående av en ”matig macka” (av räk-modell), samt kaffe & bulle.
Kl. 13:00 fortsätter vi med praktiska övningar (från Risk 2), hur länge vi håller på är helt beroende på hur många deltagare vi blir, men vi siktar på ca 4 timmar.
Priset för hela dagen inkl. lunch är 325:- Betänk då att kostnaden för enbart Risk 1 ligger runt 750:-, samt ca 3.000:- för Risk 2! Det är alltså en mycket prisvärd aktivitet som är delfinansierad av BMW MC-klubben via samarbetet med Svedea, därför krävs medlemskap i BMW MC-klubben för deltagande!
 
Blir vi många deltagare kan det vara en bra idé att ta med en egen kaffetermos med önskat tilltugg att ha till hands under eftermiddagen, någon fikapaus är inte planlagd, men det kommer att ges tillfälle att pausa på plats.   
 
Adress till aktiviteten: 
Lansengatan 12, 602 09 Norrköping  


 

Max antal deltagare är 20. Sista anmälningsdag är 14/4 2019. Först till kvarn gäller! Anmälan och betalning görs via denna länk.<br>https://simplesignup.se/private_event/149130/446eb70be2

Om man pga. allergi, föredrar vegetariskt eller annan orsak behöver någon speciell kost, kontakta oss på do@bmwklubben.seså ska vi försöka ordna det.

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera