Olles och Kovlingens hemliga träff!

Olles och Kovlingens hemliga träff!
söndag, juli 31, 2016 - 15:00

Eftersom vi i D3 och för den delen Region norr har en bra bit till varandra. Så tänkte vi att vi skulle bespara våra telefonbolag med allt tjat som blir precis efter att industrisemesterns mcresor är genomförda. Vi har planerat ett event som startar söndagen den 31 juli klockan 15:00 vid Vängåvan (Sundsvalls enda mcparkering i centrum). Därefter åker vi till ett trevligt (för er hemligt) ställe där vi kan grilla vår medhavda föda. Och sätta upp ett tält för att sova i. Om man vill sova i rena lakan så är avståndet till Sundsvall ca 5 mil (fina asfaltvägar).

På vår hemliga campingplats finns vattentoalett möjligheter till bad i en fin sjö. I en av byggnaderna finns en kyl och kaffebryggare som vi kan låna. Och regnar det så kan vi diskutera världsproblemen under tak. Vi har också noterat att det finns en hoppborg på platsen. Vi skall undersöka om den ingår i hyran (dvs om någon av er har ett sådant behov ).

Träffen vänder sig till alla medlemmar i klubben naturligtvis. Blir det många långväga gäster så förlänger vi det till en tvådagars träff.

Kostnad är ringa summa till de som upplåter platsen dock max 50 kr/ person.

Skicka gärna ett mail eller ett PM till oss om ni kommer.

// Håkan och Olof

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera