GPS dag 1

GPS dag 1
måndag, januari 6, 2014 - 09:30

Hej MC vänner!

I väntan på att MC säsongen kickar igång på allvar tänkte vi som tidigare år "torrköra" lite med GPS utbildning.

Denna första dag är en halvdag och ägnas i huvudsak åt det tekniska rörande GPS,en. Tex hur man uppdaterar programvara, laddar ner kartor, fördelar kartor på 2 minnes enheter, tja i princip det mesta som kan röra det tekniska + svar (förhoppningsvis) på era frågor naturligtvis. Denna dag ägnas inte åt Basecamp och ruttläggning utan kommer under dag 2 som är en heldag.

Sista anmälningsdag är 2013-12-29! Betala OMGÅENDE!

Länk till anmälan.

Observera att vi hanterar endast Garmin på dessa kurser.

Glöm inte att ta med dig din GPS.

Priset är 150:-/person för en halvdag och då ingår fika o smörgås.

Plats: Novotel

Tid: 09:30 - 14:00

Varmt välkomna!

D10 gruppen

Hej! Man är lite ny i klubben och har inte koll på var Novotel är för något. Utgå gärna ifrån att alla är okunniga när ni går ut med aktiviteter, så kanske vi nya känner att det inte är så läskigt att anmäla sig.

Hej Lasse och alla andra som undrar.

Sökning på hitta.sefick mig att tro att Novotel är en restaurang: http://www.hitta.se/restaurang+carnegie+kaj+novotel/g%C3%B6teborg/ihdMPj2ss_?vad=Novotel Men klickar man på länken till deras hemsida på den sidan ser jag att det är ett hotell med många stjärnor: http://www.novotel.se/.

Jag skulle gärna gå en eller ett par GPS-kurser själv men har lite långt till Göteborg då jag bor i Borlänge. Kanske jag skulle ordna något liknande för oss i Dalarna...

Mvh / Jens

 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera

Anmälning till aktivitet