Classic / Café Sektion i klubben?

Classic / Café Sektion i klubben?

Under MC Mässan i Göteborg hälsade några på oss i klubbmontern som efterfrågade en Classic sektion, i klubben. I vår norska broderklubb finns en aktiv Classic sektion och vi skulle kunna ha en sådan i BMW MC-klubben Sverige också. Vill du det?

För att det ska bli av så måste vi ha en intressegrupp med medlemmar som vill engagera sig och driva en sådan sektion/intressegrupp. Det kan handla om att arrangera lite träffar, samla in idéer kring vad ni vill göra och sen genomföra beslutade idéer/aktiviteter

Om du skulle vilja vara med och driva en sådan intressegrupp/sektion så hör av dig till mig så skulle jag kunna hjälpa till med att sätta upp en Facebook grupp åt Er eller möjligen en grupp i vårt forum, där ni kan mötas. Så får vi se vart det leder.

Men steg ett är att 1-3 personer vill driva detta.  Hör av dig till mig om du vill vara med och hjälpa till.

Maila mig på niclas.elneus@bmwklubben.se om du är intresserad av att driva Classic och/eller Café racer intressegrupp/sektion i klubben. Make it Happen!  :-).
 

mvh

Niclas, ordförande.

P.S. Vi stöttar aktivt ett eventuellt initiativ men vi behöver din hjälp för att starta upp och driva en sektion enligt ovan. Styrelsen i sig driver det inte. D.S.