MC Mässan 2017 - Välkommen till klubbmontern!

MC Mässan 2017 - Välkommen till klubbmontern!
Hej alla härliga medlemmar och god fortsättning på det nya året, 2017. Vi som tittar in hos er och säger hej och hå är, Fredrik Hagman och Lovisa Hell (D7). Vi fick det roliga och ärofyllda uppdraget i höstas att vara Mässgeneraler för MC-Mässan 2017. Vårt första möte höll vi hemma hos Olle Ahlsén, för att höra hur det har gått till förr om åren. Kanske inte bara därför förresten, den där Olle är en trevlig prick också.
 
Jag (Fredrik) och Lovisa har haft tät kontakt under höst och vinter för att och fixa och trixa med allt mellan himmel och jord. Vi har genomfört farliga och riskfyllda uppdrag som att prova skjortor som ska användas av våra mässfunktionärer, stöta och blöta olika uppslag för trycksaker, till att ha tät kontakt med BMW Sverige. Nu kanske ni blir oroliga och tänker hur allt detta har gått. Vi kan meddela att vi har allt under kontroll och att vi nu ger oss in i slutspurten. 
 
Vår fantastiska klubb kommer att finnas i monter A10:41. Där kommer vi att ha några motorcyklar, som vi har fått låna av Probike i Sätra och av BMW Sverige. Vad det kommer att vara för motorcyklar får ni se när vi ses i montern. 
 
En spännande nyhet i klubben är Milpinnen. Det är Andreas Wennborg, Regionbud Öst, som har uppfunnit detta. Denna spännande nyhet kommer att lanseras i vår monter under MC-Mässan. Vad det handlar om? Bygg upp era förväntningar och kom förbi klubbmontern. 
 
Klubben kommer också att ha representanter i BMW Sveriges monter. Vi kommer alltså att synas både i vår egen, men också i BMW:s stora monter. Detta för att självklart berätta för alla besökare vilken fantastisk klubb vi är. När ni är på mässan så passa på att sträcka på er och berätta för alla ni ser att ni tillhör världens mest fantastiska MC-klubb, BMW MC-klubben Sverige. De som önskar bli medlemmar under mässan får all hjälp de behöver i vår monter. 
 
Det kommer också att finnas info om årsträffen, Touringkursen, lokala evenemang och så klart ovan nämnda Milpinnen. 
 
Kom förbi och säg hej, prata minnen och eller nya roliga upptåg. Träffa gamla och nya kompisar i klubben, kolla in kommande evenemang eller helt enkelt bara kom förbi och snacka en stund. 
 
Vi ses på mässan! Jag skrev väl att det är i monter A10:41 vi håller till. 
 
Välkomna till montern önskar Lovisa och Fredrik, och så klart alla fantastiska medlemmar som kommer att bära våra snygga mässkjortor och vara klubbens ansikten utåt. 
 
Vid tangentbordet, Fredrik Hagman
BMW MC-klubben Sverige
_________________________________________________________________________
 
 

Bilder