God Jul och Gott Nytt år! Hårt paketerbjudande - LEGO GS

God Jul och Gott Nytt år! Hårt paketerbjudande - LEGO GS

Vi vill härmed önska GOD JUL & GOTT NYTT ÅR och rikta ett stort tack till medlemmar, funktionärer, annonsörer och alla andra som bidrar till att göra vår verksamhet möjlig. En julhälsning skickas ut under julafton till alla medlemmar med bl.a. ett erbjudande om att förbeställa en R1200 GS Adventure i LEGO.

Har du inte fått denna julhälsning via e-post före julaftons kväll så saknar vi din e-postadress i medlemsregistret. Läs brevet nedan.   

BMW MC-klubben Sverige
jul@bmwklubben.se

P.S Registrera gärna din epostadress så att vi kan nå dig med information i framtiden. Du gör det via kansliet@bmwklubben.se. D.S

------------------- e-postutskick till medlemmar med registrerad e-postadress ------------------

Hej
 
Här kommer en julhälsning från BMW MC-Klubben Sverige. Vi vill bidra med ett hårt mc-paket och förslag på ett härligt sommaräventyr i Norr 2017.
 
1. HÅRT MC PAKET - FÖRBESTÄLL EN R1200 GS ADVENTURE I LEGO 
Saknar du ett hårt MC-paket från tomten i år? Här kommer lösningen på ditt dilemma. Tillsammans med BMW Motorrad har vi  gjort det möjligt för medlemmar i BMW MC-klubben Sverige att förbeställa en alldeles egen R1200 GS Adventure i LEGO. Lanseringen sker först i Januari men du kan redan nu förbeställa ett eget exemplar. Leverans hem till dig sker i februari.  Kostnaden för R1200 GS Adventure LEGO är 495 kr inkl. moms (fraktkostnad tillkommer).  
OBS! Beställningsmöjligheten är bara öppen mellan jul och nyår!  Läs mer och beställ här:  http://XXXXXYYYY (adressen mailas bara ut)  
 
2. ÅRSTRÄFF ARJEPLOG 2017 MED ÅRSMÖTE   — KLUBBTÅG AVGÅR FRÅN GÖTEBORG OCH STOCKHOLM
Missa inte årets höjdpunkt. Vi beger oss i år norrut för att uppleva midnattssolen i norr och med många fina körupplevelser både på vägen dit och på plats. 
Vill du inte köra fram och tillbaka så varför inte ta Klubbtåget tillsammans med din motorcykel och kompisar. Sovkupé ingår. Restaurangvagn finns. Bokningen öppnar den 9 januari. Läs mer om Årsträff Arjeplog, Klubbtåget och om hur du bokar dig här: http://bmwklubben.se/arjeplog2017
 
3. BIKE TROLLHÄTTAN GÖTEBORG - MELLANDAGSREA
Tyvärr råkade fel annons komma med från BIKE i BUMSEN 5.16. Därför kompenserar vi detta genom att här också lyfta fram deras fina mellandagsrea. 
Bumsen redaktionen lovar bot och bättring. Du hittar mer information och BIKE annonsen med erbjudanden här: http://bmwklubben.se/BIKE_MELLANDAGSREA_2016 
 
Till sist ett stort tack till dig för att du är med i vår aktiva och trevliga klubb. Hoppas att vi ses på MC Mässan i januari. Det är snart dags.
 
Men först tar vi lite helgledigt.
 
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! 
 
Niclas, ordförande
//BMW MC-klubben Sverige
 
P.S Erbjudandet att beställa R1200 GS Adventure i LEGO skickas bara ut till medlemmar som har en registrerad e-postadress i medlemsregistret. Om någon kamrat i klubben som inte fått detta mail önskar få denna typen av information och erbjudande så be kompisen att registrera sin e-postadress genom att maila till vårt kansli (kansliet@bmwklubben.se) och meddela vilken e-postadress som ska registreras på personen. Saknas e-post i medlemsregistret så missar man en hel del information från klubben. Man kan också alltid ändra sina registrerade medlemsuppgifter själv här:  http://bmwklubben.se/om-klubben/medlemskap  D.S

 

 

 

 

Bilder