D4

D4

Kommentarer

Vill gärna påminna om att Gävleborg(D4) även omfattas av de norra länsdelarna och månadstouringen kunde kanske också sträckas även nord-syd och inte bara öst-väst kring Gävle-Falunområdet! För egen del har jag ca 13 mil  enkel väg som ren transportsträcka att färdas om jag nu vill delta i en D4-touring utmynnande i Gävle-Sandviken och det har väl hänt att jag gjort resan någon gång.                             Åker även ibland och gästar D3 och deltar där, då transportsträckan blir betydligt kortare! ca 8 mil enkel väg. Kanske sträckningen av touringen i D4 även kunde gå i riktning nord-syd mot för öst-väst eller har vi för få attraktiva resmål i nord-sydriktningen, kanske ett utbyte mellan närliggande distrikt vore möjligt?  Har väckt den lille blå ur sin vintersömn och om vädret är gynnsamt kommer den att få vädra lite vårluft om torsdag denna vecka! // Roland Karlsson D4

Pensionerad flygtekniker,sjöofficer.

Roland Karlsson D4

Logga in för att kommentera