D9 NYHETSBREV #36

D9 NYHETSBREV #36

Hej!

Nu har MC mässan varit och D9 gör sig redo för årets första aktiviteter. Vi börjar redan på torsdag med ett besök hos MC- Montörerna i Norrköping. Vi väntar sen in april när vi ordnar uppstartsträff och årets första tur. Johan och Örjan har i helgen varit iväg på DO träff och pratat ihop sig med de andra distrikten inför säsongen, därför hoppar Hans in lite kort och sprider lite information till er.

Säsongen 2016

Nu ligger årets aktiviteter på hemsidan så att ni kan boka upp alla datum. Vi kommer att återkomma senare under säsongen med mer information om de olika aktiviteterna. Det är också bra att ha som vana att kolla upp senaste informationen när det börjar närma sig en aktivitet ifall det har kommit in några ändringar. Hans har inför säsongen lämnat sitt uppdrag som DO i D9 och sökt sig upp till Uppsala istället. Mer information finns på hemsidan om säsongen och aktiviteterna:

http://www.bmwklubben.se/artikel/2016/02/d9-program-med-aktiviteter-2016-finns-nu-pa-hemsidan

http://www.bmwklubben.se/artikel/2016/01/nytt-ar-nya-utmaningar

Stötdämparinställning

MC-Montörerna i Norrköping bjuder den 3:e mars in D9 till en kväll om stötdämpare och fjädring. Tanken är att prata om hur det fungerar och hänger ihop, sen så övergår det så klart till hur ni bäst ställer in de olika delarna. Det är begränsat med platser till den här aktiviteten så gå in på hemsidan redan nu och anmäl er!

http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2016/02/d9-stotdamparinstallning

Uppstartsträff/Pubkväll

Vi “börjar” vår vana trogen säsongen med en uppstartsträff och i år så är vi tillbaka på Horse & Hound i Linköping. Passa på att träffa de andra från distriktet fredagen den 15:e april och även få mer information om säsongens aktiviteter. Mer information finns här:

http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2016/02/d9-uppstartstraff-pubkvall-i-linkoping-pa-horse-and-hound

Årets första tur

Den 23:e april kommer säsongen igång på “riktigt” när vi kör årets första tur. Det är inte spikat ännu vart den kommer att gå, men trevliga vägar och trevliga bekantskaper blir det i alla fall. Mer information kommer senare på hemsidan.

http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2016/02/d9-arets-forsta-tur

Vi ses i Norrköping!

Johan & Örjan (& Hans :-)

DO D9