D9 NYHETSBREV #35

D9 NYHETSBREV #35

Hej!

Nu börjar vi tyvärr närma oss slutet på säsongen och vi kommer snart att ha både säsongsavslutning och planeringsworkshop inför nästa år. Men innan dess så finns det flera turer kvar att välja på som tur var :-). Vi har Bengt-Göran som bjuder in oss till gruskörning i Kinda, plus att vi har blivit inbjuden till två körningar med D7.

Grus i Kinda

Beng-Göran bjuder den 3:e oktober in oss till en grustur i Kinda med start vid motellet klockan 10. Det kommer att vara varierande underlag på vägarna så hyfsade däck behövs. Ni kommer bland annat att få bestiga Tolvmannabacken, Vadstugeberget och passera några andra utsiktspunkter. Mer information finns här:

http://www.bmwklubben.se/D9_grus_i_kinda

Säsongsavslutning

Vi börjar som sagt tyvärr närma oss slutet på säsongen och det är dags för vår traditionella avslutning med mat och historier från året. Vi kommer i år att träffas på De Klomp i Linköping den 16:e oktober kl 18:00. Det här är också ett bra tillfälle att komma med ideer inför nästa år, som vi sen kan ta med oss till planeringsworkshopen. De Klomp vill gärna veta ungefär hur många vi blir så hör gärna av er till d9@bmwklubben.se om ni tänker komma. Mer information finns här:

http://www.bmwklubben.se/D9_sasongsavslutning_2015

Planeringsworkshop inför 2016

Nu är det dags att planera inför nästa säsong och komma med ideer på aktiviteter.  Det här är ett bra tillfälle för er att vara med och påverka hur distriktet utvecklas under nästa år! Det är inget krav att ni ordnar någon aktivitet för att ni är med på workshopen! Vi skulle gärna vilja få fler aktiviteter som inte utgår ifrån Linköping, så vi hoppas att ni “vågar” komma från hela distriktet. Ni som inte har möjlighet att komma får väldigt gärna skicka förslag till  d9@bmwklubben.se eller kontakta någon av oss DO:s. Vi kommer även i år att vara på Diskettgatan 11B i Mjärdevi, Linköping, och samlas den 29:e oktober klockan 18:00. Mer information finns här:

http://www.bmwklubben.se/D9_planeringsworkshop_infor_2016

D7 aktiviteter

Vi är också fått inbjudningar till två aktiviteter hos D9. De ordnar även i år Norrgrus och alla med måttlig grusvana är välkomna den 26:e september till starten i Arlanda Stad. Den andra aktiviteten är deras Gränsöö tur som vi nämnde i förra brevet som går den 3:e oktober. Ni kan läsa mer om det här:

http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2015/01/d7-norrgrus-2015

http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2015/01/d7-tematouring-gronsoo-appelturen

Vi ses på säsongsavslutningen och planringsworkshopen!

Hans, Johan & Örjan
DO D9