D9 NYHETSBREV #32

D9 NYHETSBREV #32

Hej!

Vi har haft ett gäng med turledaren Peter Bonivart i spetsen som har åkt runt Vättern i helgen på mestadels grusvägar. Det har kommit upp en del bilder på Facebook och de verkar ha haft några bra dagar. Vi har precis haft vår andra Fikatur till Omberg och det var fem tappra hjältar som fick njuta av utsikten från Västra Väggar. Om två veckor träffas vi igen på Färgargården i Norrköping. Det kommer att bli en gemensam tur ner till Öland på torsdagen innan träffen börjar, och vi kommer att sammanstråla med D7 och åka tillsammans från Horn. Om det är några som åker ner någon annan tid och vill ha sällskap så lägger vi gärna upp information om det på hemsidan också.

Fikaturer till Söderköping & Omberg!

Det var ett glatt gäng på närmare 10 personer som trotsade de mörka molnen och gav oss av till Söderköping för lite glass på Smultronstället för två veckor sen. Vi hade en bra kväll och pratade ifrån oss lite om framtiden och gamla bravader. Vi fortsatte ikväll med en tur till Omberg där fem tappra samlades och fick njuta av fika på Stocklycke och utsikten vid Västra Väggar. Vi avslutar för sommaren med en tur till Färgargården i Norrköping den 4:e juni. Vi samlas kl 18 så hinner vi fika i lugn och ro innan de stänger.
http://www.bmwklubben.se/D9_fikatur_fargargarden

Gemensam tur till Årsträffen!

Det kommer att bli en gemensam tur ner till Årsträffen på Öland. Vi har bestämt att vi samåker med D7 som kommer att åka igenom distriktet på sin gemensamma tur ner till Borgholm. Vi har samling kl 11:45 på Statoil i Ryd, Linköping torsdagen den 28:e och kör sen mer eller mindre raka vägen ner till Annas Café i Horn, där D7 räknar med att äta lunch vid 13. De som vill kan ansluta där också.

http://www.bmwklubben.se/D9_gemensam_tur_till_arstraffen

Hoppas att vi ses på Öland!

Hans, Johan & Örjan
DO D9