D9 NYHETSBREV #29

D9 NYHETSBREV #29

Hej,
Vi sitter i Upplands-Väsby idag och har DO-konferens där vi bland annat har utbildning i hur hemsidan, medlemsregistret fungerar och pratar om Facebook. Det har varit en bra helg där vi har träffat DO från de flesta distrikt. Vi återkommer senare med mer information från helgen och tankar vi har tagit med oss från den. 

Nu på fredag,  den 6:e mars, så har vi pubkväll på Pitchers i Linköping. Det är samling vid 18-tiden så beställer de som vill mat lite senare. Vi har ingen anmälan, men hör gärna av er till d9@bmwklubben.se om ni tänkte komma så vi vet ungefär hur många vi blir. Det är inget planerat under kvällen utan vi träffas helt enkelt över några öl och lite god mat och pratar hoj.
http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2014/12/d9-pubkvall

Det börjar dra ihop sig till årets GPS-workshop också och även i år kommer vi att begränsa antalet deltagare till 10 st. Det finns fortfarande platser kvar så passa på att anmäla er på en gång för att få en plats. Vi kommer i år att fokusera mer på era problem och inte gå igenom inställningar i detalj som vi har gjort tidigare. Men eftersom vi vill att ni kommer med förslag också så är det upp till er att bestämma vad vi ska prata om :-).
http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2014/12/d9-gps-workshop

Det är ett stort intresse för årsmötet i år och de har nu utökat antalet platser till 450. Om ni inte har anmält er redan så är det dags att göra det nu. Det är också några som har hört av sig inom distriktet och har svårt att hitta bra boende under träffen. Om ni har bokat boende och har platser över så skicka gärna ett mail till d9@bmwklubben.se om ni vill ha sällskap!
http://www.bmwklubben.se/arstraffoland2015

Hoppas att ni fått en bra start på det nya året!

Hälsningar,
Hans, Johan & Örjan