NYHETSBREV #28 - D9

NYHETSBREV #28 - D9

Hej!

Det är svårt att tänka sig att MC säsongen redan har börjat när man tittar ut genom fönstret, men MC mässan har redan varit och vi börjar närma oss årets första aktiviteter.

Om ni har planer på att åka på årsträffen så är det dags att boka boende redan nu. Det senaste jag hörde var att det är fullt på Strand hotell, men de har alternativa boende som de rekommenderar. Jag och några till hittade boende knappt en km från hotellet när vi bokade förra veckan. De har också börjat ta emot anmälan till de olika aktiviteterna, så passa på att boka in en helg som kommer att bli jättebra tillsammans med dina klubbkamrater. D11 har gjort ett bra jobb och jag tvivlar inte på att det här kommer att bli en av årets höjdpunkter. För mer information se hemsidan:
http://www.bmwklubben.se/arstraffoland2015

Vi kommer att börja våra aktiviteter med en pubkväll på Pitchers i Linköping den 6:e mars. Vi har ingen anmälan, men hör gärna av er till d9@bmwklubben.se om ni tänkte komma så vi vet ungefär hur många vi blir. Det är inget planerat med kvällen utan vi träffas helt enkelt över några öl och lite god mat och pratar hoj.
http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2014/12/d9-pubkvall

Nu har vi öppnat anmälan till årets GPS-workshop och även i år kommer vi att begränsa antalet deltagare till 10 st, så passa på att anmäla er på en gång för att få en plats. Vi kommer i år att fokusera mer på era problem och inte gå igenom inställningar i detalj som vi har gjort tidigare. Men eftersom vi vill att ni kommer med förslag också så är det upp till er att bestämma vad vi ska prata om :-).
http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2014/12/d9-gps-workshop

Vi nämnde tidigare att vi kommer att lägga till fler aktiviteter under året. Jag hoppas komma upp med mer information om Fikaturerna under nästa vecka, men det pågår även planering för fler turer :-). Om ni inte är med i vår Facebook grupp så kan jag berätta att Peter B har börjat skissa på en grustur runt Vättern i vår. Vi återkommer med mer information senare när datum mm är bestämt, men om ni vill vara med och påverka så kan ni alltid gå med i gruppen och kommentera planerna där. Om ni är intresserad av att ordna någon aktivitet eller tur under året så är det bara att ni hör av er till d9@bmwklubben.se!

Hoppas att ni fått en bra start på det nya året!

Hälsningar,
Hans, Johan & Örjan