NYHETSBREV #26 - D9

NYHETSBREV #26 - D9

Hej!

Säsongen börjar närma sig sitt slut och på torsdag är det säsongens sista torsdagskörning. Jag hoppas att ni tar chansen att dyka upp då.

Det som återstår sen är säsongsavslutningen och workshopen inför nästa år. Säsongsavslutningen blir som vanligt på Horse & Hound i Linköping. Där kommer vi att prata lite grann om året som varit men vill också höra vad ni vill göra under nästa år. Det blir lite mer avslappnat tillsammans med mat och dryck helt enkelt. Säsongsavslutningen är 17:de oktober klockan 19.
http://bmwklubben.se/aktivitet/2014/01/sasongsavslutning

Vi kör sen vidare med workshopen som vanligt och det blir en torsdagskväll även i år. Nu blir det lite mer strukturerat och vi försöker få fram ett utkast till ett program inför 2015. Det är inget krav att ni är med och ordnar aktiviteterna för att ni kommer på workshopen, men vi hoppas så klart att ni vill vara med och hjälpa till. Men det viktigaste är att vi får höra vad ni vill göra nästa år så att ni får en klubb som ni trivs med. Vi kommer även i år att vara på Diskettgatan 11B i Mjärdevi, Linköping med start kl 18.
http://bmwklubben.se/aktivitet/2014/01/planeringsworkshop-infor-2015

Vi hoppas att vi ses även i höst!

Hälsningar,
Hans, Johan och Örjan