NYHETSBREV #24 - D9

NYHETSBREV #24 - D9

Hej!

Nu har det varit tyst från mig ett tag igen och mycket beror på att årsträffen har fått min uppmärksamhet. Men vi närmar oss upploppet där nu så jag tänkte passa på att skicka ut lite information till er. Jag har tyvärr inte någon direkt information från de turer som har varit i år, men från bilder jag har sett på Facebook så har det varit trevliga och leriga turer delvis i alla fall :-). Vi har också turer till Oppigårds och Adventure days som kommer efter årsträffen.

Årsträffen i Söderköping

Vi verkar bli runt 250 som är med på årsträffen så även om ni inte kan vara med hela helgen i Söderköping så passa på att titta förbi och träffa lite trevligt folk. Det finns fortfarande platser kvar till aktiviteterna på lördagen så varför inte göra oss sällskap på någon av våra turer. Jag hoppas också att ni kommer på årsmötet och passar på att njuta av lunchen som klubben bjuder på efter mötet. Ni anmäler er till aktiviteterna på hemsidan:
http://bmwklubben.se/%C3%A5rstr%C3%A4ffen-2014

Hedemora och Oppigårds Bryggeri

Örjan har bjudit in oss och resten av klubben till nationaldagsfirande i Hedemore på Oppigårds Bryggeri. Det är enligt mig i alla fall ett av de bättre bryggerierna i Sverige och de levererar alltid bra öl. Det blir också turer under lördagen där ni har möjlighet att hitta lite nya vägar runt om i Dalarna. Det finns fortfarande platser kvar så passa på att anmäla er till en helg som jag kan lova ger mersmak!
http://bmwklubben.se/aktivitet/2014/01/hedemora-oppigards-bryggeri

Adventure Days

Peter B ordnar som vanligt samordning med boende under Adventure Days helgen innan midsommar, ni behöver bara ange att ni vill dela stuga med honom så sköter de resten åt oss. För er som inte varit till Säfsen innan så är det en trevlig helg med fokus på gruskörning för större hojar, rena enduro är inte välkomna. Men det finns annars turer för alla och även de som vill köra asfalt har turer så inget krav på att ni kan eller vill köra grus.
http://bmwklubben.se/aktivitet/2014/03/adventure-days-2014

Torsdagskörningar

Vi fortsätter med torsdagskörning, och ni får gärna höra av er till mig och berätta vart ni har varit :-). Det är samling kl 17:30 vid Statoil i Ryd jämna veckor fram till slutet av juni innan det blir uppehåll i juli.
http://bmwklubben.se/aktivitet/2014/03/torsdagskorning

Hoppas att vi syns under årsträffen!

Hälsningar,
Hans, Sören, Ulf och Örjan
DO D9