NYHETSBREV #23 - D9

NYHETSBREV #23 - D9

Hej!

Nu börjar säsongen komma igång på allvar och till helgen så ordnar vi våra första officiella turer. Säsongen har smygstartat med minst två spontan turer via vår Facebook gruppen, så jag kan rekommendera att ni går med där om ni har möjlighet. Vi kommer att försöka lägga upp de spontana aktiviteter på hemsidan också, men det är inte säkert att vi hinner få med allihop.
http://www.facebook.com/groups/559170324131699/

Säsongens första tur

Årets första klubbtur i D9 blir en rekognosceringsvända för den heldagstur som Bror kommer att köra under Årsträffen under namnet "Östergötlands finaste vägar". Turen går på asfalt förutom en kort sträcka fram till Kungabordet som går på en bra och lättkörd grusväg. Ta med förmiddagsfika för stoppet vid Kungabordet. Avfärd från Statoil, Ryd 12 april kl. 09.00.
http://bmwklubben.se/aktivitet/2014/01/arets-forsta-tur

Grustur norr om Berg

Det har skapats en grustur på vår Facebook sida som kommer att gå den 13:e april med samling kl 10.00 i Berg, på pendlarparkeringen till vänster ca 250 m före kanalbron från Linköpingshållet sett. Det blir ca 27 mil mest grus mot Prästtoma, Zinkgruvan mm och sen tillbaka till Berg igen. Lunchen blir på restaurang eller korvkiosk, men tag med fika för två stop.
http://bmwklubben.se/aktivitet/2014/04/grustur-norr-om-berg

Torsdagskörningar

Vi inleder påsk med årets första torsdagskörning. Det är samling kl 17:30 vid Statoil i Ryd, så får vi se vart ni hamnar sedan. Vi kör sedan torsdagskörningar jämna veckor fram till slutet av juni innan det blir uppehåll i juli.
http://bmwklubben.se/aktivitet/2014/03/torsdagskorning

Årsträffen i Söderköping

Nu är det fullbokat på boende för Årsträffen den 16-18 maj i Söderköpings brunn, tältplats finns kvar på campingen! Det finns säkert annat boende i Söderköping men det får man nu själv söka och ordna! Till klubbens årsmötesförhandlingar på söndagen den 18 maj är alla medlemmar välkomna, ingen begränsning på antal deltagare! Vi är nu lite drygt 200 boende på träffen, så passa på att anmäl er det till de aktiviteter som vi genomför under lördagen den 17 maj. Vi behöver lite framförhållning för att planera in extra turledare på de populäraste turerna! Varmt välkomna alla glada och duktiga mc åkande BMW-MC medlemmar!
PS anmälan till aktiviteterna sker längst ner på denna sidan:
http://bmwklubben.se/%C3%A5rstr%C3%A4ffen-2014

Hoppas att ni får en härlig säsong!

Hälsningar,
Hans, Sören, Ulf och Örjan,
DO D9