NYHETSBREV #22 - D9

NYHETSBREV #22 - D9

Hej alla medlemmar i D9!

Det här är ett kort mail för att påminna om VIP-kvällen på Beviks imorgon och för att informera lite kort om några av våra aktiviteter i april. Det finns fortfarande några platser kvar till första hjälpen kursen så passa på att anmäla er på hemsidan.

Första hjälpen och HLR

Vi har fortfarande några platser kvar inför första hjälpen och HLR utbildning på Motala Motormuseum. Det börjar klockan 18 den 27:de mars och kommer att ta ca 3 timmar. Vi kommer under den tiden att gå igenom grunder i första hjälpen med lite mer fokus på motorcykelkörning. Mer information och anmälan finns på hemsidan:
http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2014/03/hlr-och-forsta-hjalpen-i-motala

Uppstartsträff i Söderköping

OBS: Ny tid för den här aktiviteten!
Vi samlas söndagen den 6:e april kl 15:00 på Söderköpings brunn för att prata igenom säsongen som kommer och tipsa varann om andra aktiviteter eller resor. Vi kommer också att ta upp årsträffen och årsmötet så klart, och berätta mer om vad som kommer hända under den helgen. De som är hungriga kan beställa mat innan köket stänger kl 16:00.
http://bmwklubben.se/aktivitet/2014/01/uppstartstraff-i-soderkoping

Årets första tur

Bror kommer den 12 april att ordna årets första tur. Det kommer att vara samma tur som senare går under årsträffen med namnet - "Östergötlands finaste vägar". Det är bra om ni har med er fika för pausen på Kungabordet, sedan kommer det att bli lunch på Gyllene Uttern. Mer information finns på hemsidan:
http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2014/01/arets-forsta-tur

Hoppas att ni har haft möjlighet att klara av årets första tur!

Hälsningar,
Hans, Sören och Ulf
DO D9