D9 NYHETSBREV #34

D9 NYHETSBREV #34

Hej

Vi var ett gäng som trotsade regnet i helgen och var med på Brors guidning genom Östergötlands historia. Det finns lite bilder från lördagen och även från vår grillkväll i Grebo på hemsidan som ni kan kolla på. Fikaturerna kommer att avslutas för i år på Kapten Bille's i Norsholm nu på torsdag. Vi har också fått en inbjudan från D7 till deras tur ner till Gränsöö Äppelmarknad. Vi närmar oss tyvärr också slutet på säsongen och vi kommer snart att gå ut med information om säsongsavslutningen och planeringsworkshopen inför 2016.

Nya gallerier på hemsidan

Det finns som sagt två nya gallerier på hemsidan från grillkvällen hos Örjan i Grebo och Brors guidning i helgen. Om ni har kort från någon aktivitet som ni vill/vågar lägga upp på hemsidan så hör av er till d9@bmwklubben.se så hjälper vi till med det.

http://www.bmwklubben.se/galleri/2015/08/d9-grillkvall-i-grebo-2015-08-30

http://www.bmwklubben.se/galleri/2015/09/d9-medeltidens-ostergotland-idag-2015-09-05

Fikatur till Norsholm

Vi kommer att avsluta årets fikaturer i Norsholm på Kapten Billie's nu på torsdag den 10:e september. Vi träffas vid 18 och fikar lite innan vi tar oss hem innan det har hunnit bli för mörkt ute. Hoppas att ni passar på att utnytja den sol som vi verkar få enligt prognosen!

http://www.bmwklubben.se/D9_fikatur_norsholm

Gränsöö Äppelturen 2015

Vi har fått en inbjudan från D7 och deras Grönsöö Äppeltur som går söndagen den 4 oktober. D7 tourar för fjortonde året i rad till äppelmarknaden på Grönsöö. Hör av er till d9@bmwklubben.se om ni är intresserad av att åka med dem. De kör lite olika rutter ner och vi borde kunna sammanstråla eller i alla fall delvis följa i deras spår under dagen.

http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2015/01/d7-tematouring-gronsoo-appelturen

Hoppas att ni passar på att vara ute och njuta av solen!

Hans, Johan & Örjan

DO D9