Nyhetsbrev #25

Nyhetsbrev #25

Hej!

Sommaren har verkligen kommit igång nu och bad i sjön lockade till och med mer än att ta på sig MC stället de flesta dagarna :-). Vi har kommit in i augusti och höstens aktiviteter börjar i distriktet igen. Programmet har ändrats lite tyvärr men mer om det längre ner.

Ny DO

Det har varit ett turbulent år på många sätt i distriktet. Vi gick tidigare i år ut med att Örjan tar över efter Ulf som DO, nu är det dags för ännu ett bytte. Johan Tiderman kommer att ta över efter Sören, och kommer att börja nu i höst. Det har varit roligt och givande att samarbeta med Ulf och Sören, men jag tvivlar inte på att den nya uppställningen kommer att bli jättebra också. Vi kommer så sakta att komma igång nu efter semestrarna.

Inställda aktiviteter

Vi har tyvärr tvingats ställa in några aktiviteter i höst. Dels då var det mycket med årsmötet som sätter sina spår, men tyvärr har även en del aktiva flyttat från distriktet under året. Vi har ställt in både Arboga grus och Munkträffen, men vi hoppas och tror att de blir av nästa år istället. Vi kommer istället att försöka få till nya och alternativa aktiviteter, mer information om det kommer längre ner.

Facebook grupp

Det händer fortfarande en hel del i vår Facebook grupp och jag rekommenderar att ni går med där om ni har möjlighet. Det ordnas bland annat lite spontana turer där. Men det ska inte krävas att man har Facebook för att vara med, så vi jobbar med bättre information på hemsidan för de turerna också.
http://www.facebook.com/groups/559170324131699/

Vi besöker MX World Collection!

Peter B har bjudit in oss på en tur ner till Vimmerby och MX World Collection, som innehåller en hel del motorcrosshojar Tanken är att köra mer eller mindre raka vägen ner på förmiddagen och sen njuta av fina vägar tillbaka till Linköping. För tillfället finns det ett grusalternativ, men hör gärna av er om ni vill göra ett asfalts alternativ. Mer information finns på hemsidan:
http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2014/08/mx-world-collection

Aktiviteter från andra distrikt

Vi har fått en inbjudan till Vänern runt som D8 anordnar det 30:e augusti. Det verkar vara en liknande tur som Bror ordnade under Årsträffen, så förberedd er på en heldag :-). De räknar med 45 mil på fina vägar. Mer information på hemsidan:
http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2014/07/vanern-runt

Ni har  också möjlighet att åka ner till trakterna av Högsby där D11 anordnar MC höst i öst. De erbjuder turer både för grusåkare och asfaltsböjare. Det här är en helgaktivitet som börjar på kvällen den 12:de september. Mer information finns på hemsidan:
http://www.bmwklubben.se/aktivitet/2013/12/d11-mc-host-i-ost

Hoppas vi ses i höst!

Hälsningar,
Hans, Johan, Sören och Örjan
DO D9